17/8-09

Ibland kommer tider som är svårare än ändra. Just nu är det en sådan tid. jag försöker att inte tänka på det eftersom det var länge sen det hände. men minnen finns alltid kvar.

3 år


Igår var det 3 år sedan jag och Niklas blev tillsammans :) GUUUD vad tiden går fort! som många vet har det varit många hinder på vägen, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra och det måste ju betyda att det är meningen att det ska vara vi. <3

Dagen såg ut som så att vi åt frukost tillsammans framför tvn och Niklas var ivrig och ville ge mig presenten som han köpt :) Det var en jättefin och mysig kofta som jag älskar :) Av mig fick han en grejja som man tar i håret så kliar det megaskönt :) (bara en liten rolig grej jag hittade) och sen berättade jag att jag hade bokat bord på Athena på kvällen :) Han blev superglad!

Sen skulle killarna Olle, Olle och NIklas spela ute på kapella som är en Ö i S:t anna :) Dom var jätteduktiga! Efter det Åkte jag och nicce hem till mig i Bottna och tog det lugnt, Efter en stund tog vi båten ut med familjen till en Ö och badade lite, trotts att vädret var sådär.

När kvällen närmade sig fick vi skjuts in till mig. Där tryckte vi i oss massvis med choklad så innan vi skulle gå till restaurangen var jag nära på att kräkas :S Inget jag ville på just den där dagen ju!!!! Skulle förstöra allt. Som tur var kunde jag hålla mig och jag blev frisk efter promenaden till Restaurangen. PjU!

Väl på restaurangen så fick vi sitta i ett mysigt hörn :) När vi väl fick in matsedeln så var ingen av oss sugna på något gott kött mm, vilket jag ville bjuda på. Nej, båda var sugna på pizza XD HAHA! Så båda beställde pizza :) väldigt goda! Grekiska o goda :) Efterrätt blev pannakotta-blåbär :) muuuuums:)


En SUPERLYCKAD dag, speciellt kväll :)

NIklas, Jag Älskar Dig av hela mitt hjärta. Ingen är som du <3
En stor PUSS till dig älskling <3


Puss på N

Igår fick jag äntligen träffa min Niklas efter att inte ha setts på mer än en vecka, vi har inte haft någon tid helt enkelt :S. Det var hur som helst undebart och jag älskar dig massar massor massor!! <3



RSS 2.0