Julmys med Elit.

Har nu kommit hem från Anna och alla simmarna. Var där och myste, drack glögg, bytte julklappar och spelade maffia. HAHA! Julklapps-spelet var helt galet! ca 15 tävlingsinriktade simmare satt vid bordet och slogs om de bästa julklapparna. När det bara var få minuter kvar av tiden skrek alla och var helt galna och slogs om de 4 trisslotterna som man kunde få! Ena stunden hade jag 3 julklappar och i nästa sek hade jag inga. Det slutade med att jag fick en ask toffifé. MUMMA :D Jag hade aldrig spelat julklapps-spel innan, gid vad kul det var!! :D

Sen efter maffian blev det att åka hem och köra hem Eva-lena. Det hade snöat ännu mer och man såg inte om man åkte på vägen eller inte. halt var det också och när vi kommit en bit såg vi folk som åkt ner i diket o satt fast. Så nu gäller det att köra försiktigt! speciell imorgon när jag ska hem till ljuva hem Gallnäs där vägen dit inte är direkt den bästa på jorden (Y) Good luck!

Imorgon äre julstafetter! ELIT VS U-ELIT.



Klassisk gren bland julstaffetterna, få i så många personer som möjligt i en badmössa, får se hur många vi klarar imorgon ;D Eve sitter alltså i badmössan på bilden som ni ser, coolt tycker jag :D

GRATTIS OLLE!!

Igår blev det att fira olle som fyllde 18 år :D !! GRATTIS GRATTIS! Jag Hana och Nina började kvällen hemma hos mig. Jag tog det lite lugnt eftersom jag skulle jobba dagen därpå, men de andra två körde gärnet :P HAHA! :D MYCKET SKRATT!

Sen blev det att gå ut på krogen och träffa killarna och dansa lite :) Träffade mycket roligt folk. Jag åkte hem ganska tidigt dock pga jobbet, men jag hade kul :)




sista skoldagen!

Idag var sista riktiga skoldagen i skolan innan jullov :D Najs! Imorgon är det bara kyskan som gäller så man får den där riktiga känslan av att det verkligen är jullov. Snön fortsätter bara falla ner mer o mer :D Är tydligen jättemycket hemma hos mamma och pappa :O :D Måste passa på att åka ut dit snart så och försöka få igång snöskotern!! :D WEI!

Idag har jag köpt två par skor och lite julklappar :) inte så många kvar nu! Niklas är det svårast att hitta på till :O Någon som har förslag på vad man kan köpa? snälla ge mig förslag! (A)

Snart ska jag sova, morgonträning imorgon 05.45...

NATTI NATTI GOTT FOLK.

DET SNÖAR FORTFARANDE!!

DET SNÖAR FORTFARANDE UTE! wohooo! Det var helt vitt på marken när jag gick till morgonträningen och det snöar nu med!! Jag vill verkligen att detta är kvar till Julafton nu! Helst till till och med nyår, men så mycket får man väl inte hoppas :P Nu är jag lite gladare iallafall :D


Oväntad körning

Igår var första dagen jag någonsin fick sitta i framsätet i förarsätet i Niklas bil :P haha! Han har alltid varit så knäpp och sagt att jag aldrig skulle få köra hans bil för han trodde att jag skulle köra sönder den eller nått. Så plötsligt igår när vi skulle åka till mig från honom så säger han att JAG ska köra :D HAHA! weii! det var kul och jag kände mig stolt att vare den första som kör hans bil när han satt brevid :) haha.

Taxichafför?

Igår kväll blev det att köra bil och skjutsa folk överallt kändes det som :P Först under dagen var jag tvungen att köra mamma till Söderköping, när jag kom in igen ringde Niklas och ville ha skjuts, vi plockade även upp hans kompis Robin. När jag kommit hem han jag pusta ut lite och sen var jag tvungen att köra Malin till Söderköping :P Sen åkte jag hem till Nina och vi åkte hem till mig. Vi bestämde oss för att gå ut, så vi åkte till Hugo vid 12tiden. Senare blev det att köra hem Robin till Lindö och sen Nina till Söderköping igen :P Till sist åkte jag och niklas hem till Ljunga och soooov som stockar :) Är taxichafför mitt nya yrke kanske? ;)

hade iallafall jättekul :) Träffade ganska mycket folk jag kände och det blev lite shake på dansgolvet med :)




Bokat och klart!

Nu är det klart! Jag har bokat  stuga till sälen V 6 nu :) JIPPIIIIIIIIIIIIIIIE! :D Jag, Niklas, Carro och Olle ska åka :) gud vad jag längar!

Snön har kommit nu med lite grann :) julkänslan närmar sig :)

Lite bilder från Fredag kväll.












Du är den finaste jag vet <3


Baaaaaaaaaaaaaaak

Idag har jag bakat lussekatter :D jättegoda blev dom! lite tråkigt bara att baka helt själv, men det var samtidgt skönt :) Visste inte att man kunde ha kesella i lussekatter :P alltid lär man sig något nytt! Första träningen på 1 vecka idag med. jobbigt men skönt :)



Igår var jag på årets första julbord också :) vart bjuden av Anders och fam Ringqvist :) tack :) Jättegott och jättefint alltihopp! Nu känner man att julen närmar sig :)

1a Advent

1a advent var i Söndags så jag är väl egentligen lite sent ute, men nu sitter jag med mitt ljus och det är så mysigt :) Nu fattas snön. Skulle bli så mysigt om det började snöa jättemycket om några dagar. hoppas! :D


RSS 2.0