Helsingfors

I torsdags så åkte jag med mamma, pappa, Malin och Niklas på lite kryssning till Helsingfors :) Det var det bästa på jättelänge! Vi sov först en natt på båten, sen gick vi iland och gick en dag i Helsingfors och sen sov vi en natt till på båten. På kvällarna blev det ganska sena kvällar, allra senast för mig o Nicce, De andra gick oftast o la sig efter alla uppträdanden o så. Sen blev det mycket dans och bara sitta o vara för oss själva :) Var jättemysigt! Dansade till alla möjliga lugna låtar som livebandet spelade, sen satt vi ute på däck också väldigt mycket och såg bl.a solnedgången :)

Väl i Helsingfors gick vi runt och bara kollade. Vi hade inte dirkekt planerat något så vi gick runt. Jag och Nicce köpte oss ett par likadana solglasögon typ:P Värsta matchigt ;) Niklas köpte även en snygg tshirt och jag köpte en fotlänk :)

Här kommer lite bilder:)


Hej Svej!

Nu sticker jag med familjen och Niklas på lite mysig kryssning till Helsongfors :D Ska bli jätteskönt och komma bort ett tag och ta det lugnt :) Vi ses på Lördag då vi kommer hem igen :)



CIAO!

13/07

Ännu en ny vecka på sommarlovet. Snart är ju sommarlovet slut :O mitt sista sommarlov för alltid :O och det ser ut som att jag kommer jobba väldigt mycket de få veckor som är kvar :S Ska iväg om någon timme och jobba igen 13-20. Längtar till torsdag då jag, Niklas och min familj ska på kryssning :D wihoo :D

Idag ser du ut att vara fint väder :) och jag avskyr att jag inte har någon balkong! Jag känner mig så inlåst :S Nästa gång jag flyttar är ett måste med balkong!

Jag saknar mina tjejer Hanna och Nina!!! Vi ska kasnke träffas på onsdag, men det krockar nog med andra saker tyvärr :( Vi MÅSTE hitta en lucka bland allt jobb o ses!


HOHO

Känner att det var väldigt länge sedan jag uppgraderade mig här. Har inte haft någon ork helt enkelt. Just nu känner jag mig lite förvirrad. vet egentligen hur jag ska tänka men tankarna flyger iväg och jag tänker det dåliga och negativa istället för det braiga. får se om det kommer gå uppåt så småningom.



Jag har iallafall Jobbat hela veckan och ska jobba fredag, lördag med. suck...



Jag har även haft öroninflamation samt sprucken trumhinna, så det blidde inget SM gför mig som vissa kanske redan vet. Men nu är örat friskt iallafall och nästa vecka ska jag besöka doktorn igen :)



Love Linda

RSS 2.0