27-05-09

En bra dag! :) Vaknade upp brevid Niklas. Alltid mysigt :) började sedan skolan vid halv 11 då det var EU-debatt. Jag har ingen aning om vilket parti jag tillhör, jag tycker att det är så svårt med det där. Har så svårt att ha min egna åsikt på något konstigt sätt. Sedan hade vi en lååång rast iallafall, fick besök av mi älskling då med för han också hade slutat skolan :P Sedan musik och där var jag klar med allt så fick sluta tidigare :)

DAGENS PINSAMMA!
Jag cyklade sedan till träningen, tog stan på vägen för att hämta Ninas Tröjja som hon lagt undan. Sedan tränade jag och det var en ganska kul träning. När jag sedan kommer till omklädningsrummet och ska klä på mig så ser jag att mina byxor är helt röda i rumpan :O:O:O:O:O:O. Det var inte mens för de som tror det, nej det är från påsen som jag satt dit på sadeln innan jag cyklade till träningen(så att jag inte skulle bli blåt i rumpan för min sadel läcker vatten). Färgen på påsen hade alltså färgat av sig. Undra hur länge jag haft den färgen i rumpan! om det syndes massor! Om folk såg det NÄR JAG GICK PÅ STAN!! :O pinsamt! kommer säkert bli kallad menstjejen om någon känner igen mig från stan :P Nästa gång ska jag se till att INTE ta en röd påse på sadeln iallafall! :P Jag har lärt mig en läxa från och med idag!

ciao :)

LÖRDAG


Jag sitter hemma själv nu, Niklas är i Oxelesund och har det kul med lite vänner till familjen o så, fuskigt! Vill ha honom o mysa med nu. aja. Funderar på om jag ska ge mig av mot ljura till Nina och hennes gangstagäng. Skulle vara jättekul :D, men jag är så himla trött :S dels känner jag mig döful, ruffsigt hår och ögoninflamation är ingen snygg mix. Har ingen platttång här heller :P

Har tävlat idag. Det gick ganska bra. Jag är helt nöjd iallafall. Dock inget pers, men det gör inget. Första tävlingen i 50-bassäng också. Det kändes låååångt, har ju inte ens tränat något i 50bassängen hemma än :P Vädret var verkligen till och från. Ena sekunden regnade det och helt plötsligt blev det jättevarmt och sol. Nu är det fint väder ute också, så det känns fel att sitta inomhus. Får se vad jag har ork till att göra ikväll :)

RÖD TORSDAG

Sitter hemma nu. Denna lediga dag har jag hunnit med ganska mycket än så länge. Började med att vara duktig och ge mig ut och springa på morgonen och efter det var jag yttligare duktig med att äta gröt till frukost :O :D Sen jobb. Behövde bara jobba till 14.30 fast det var tänk att jag skulle jobba ända till kl 19 :O skönt var nog det, för det kändes som klockan gick lååååångsamt när jag satt där i kassan med mina blanka ögon. Jag ser typ ut att vara trött 24.7 nu för tiden. :P

Sen bar jag mig av till himmelstalund och träffade Niklas, Olle, Calle och Julia. Vi kollade när Anton spelade rugbymatch. Jag förstod ingenting av matchen :P

Sen övningskörning. GICK KANON! statstrafik för hela slanten :P svängde förbi halvars tillochmed för pappa var så nöjd :)

Nu är jag hemma. Ikväll blire kanske lite volleyboll och pizza :P Om jag har råd :P dåligt med pengar så här i slutet av månaden. Som vanligt... ^^

hejsvej :)

LÅNGHELG

Nu är det låång ledighet. Ganska skönt, men dock ska jag jobba :/ torsdag, fredag och söndag och på lördag ska jag tävla i Linköping. Jobba hela 9 timmar imorgon tillochmed :O Får man ens jobba så länge när man inte ens är 18?

Har varit hos doktorn idag med. Har fått TVÅ olika droppar, en för infektion och en för allergi. Doktorn visste inte vilket det var :S tycker att en som han borde list ut det, det är väl liksom hans jobb att göra? aja, nu får jag inte simma iallafall, pga glasögonen och kloret.

Nu sitter jag iallafall hemma. Har varit ute och spelat basket med lite vänner. :) Snart blir det bäddtajm. Sweet dreams <3



Kärlek till Niklas Rinqvist <3


Korpenmatch

Var med och spelade fotbollsmatch idag :D Vi vann! :D Det var superkul :D 2-1 blev det. Dock gjorde jag inget mål, men jag var nära en gång iallafall :)  Nina och jag kämpade till 110 % vilket är det viktigaste ;D

Lunch

Jag kan faktiskt laga mat om jag anstränger mig! Gott blev det :) Väldigt enkelt, varför krongla till det i onödan?

Grönsaker, kokt ris och stekt kyckling.



Ögon-ont

Aj aj! Mina ögon har svullnat upp och är blanka och svider :S Har beställt tid hos en ögondoktor som jag ska till imorgon. Hoppas det inte är något allvarligt :O



Recept

Här kommer receptet på muffinsen jag bakade förra veckan :) Hanna ville att jag skulle skriva ner det så varsågoda :)

8 st stora Hallonmuffins med krossad vit choklad och valnötter.

Du behöver:

  • 150 gram smör
  • 2 dl strösocker
  • 2 ägg
  • 1/2 dl mild yogurt (3% fetthalt - ej mager)
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl hallon
  • 150 gram vit choklad, grovhackad
  • 1 dl grovhackade valnötter (eller mer, det ska vara rikligt mycket)

Hur du gör:
  • Sätt ugnen på 180C
  • vispa ägg och socker pösigt. Häll i yogurten i ägg-socker-blandningen. Smält under tiden smöret och häll i det i ägg-socker-blandningen under omrörning. Börja med ytterst lite smör under kraftig omrörning. Var noga, annars kan det skära sig (muffinsarna blir iofs göda ändå)
  • Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat bunke.
  • Hacka chokladen och valnötterna och häll i det bland de torra ingredienserna. 
  • Häll i de torra ingredienserna i ägg-socker-smörblandningen
  • Häll i de frysta hallonen sist, alternativ är att du trycker ner 2-3 stycken per muffins när du hällt upp smeten. Häll upp till 2 st 3edelar i muffinsformarna.
  • Säll in muffinsen i ugnen på 180 C i 20 minuter.


Smaklig måltid :D

vackert

Har suttit och kollat lite på talang nu på TV och det var uttagning till semifinalen. Den här killen tyckte jag var sjukt duktig! Vet dock inte om sång ska vara med i talang, men han sjunger otroligt fint tycker jag! Kan ju bero lite på att låten som han sjunger var den jag och Niklas pussades till första gången. Thihi ;)




Mina ögon har blivit konstiga :S De svider o typ rinner lite då o då. Ska nog gå och kolla upp det imorgon!

Helgen

Gud så skönt det har varit med helg!!

Fredag. kvällen började med att äta på restaurang på Athena med festkommiten. Jättetrevligt! Åt först förrätt, vitlöksbröd. MUMS! Till Varmrätt blev det oxfilé och fläskfilé med klyftpotatis till. Supergott! Efterrätten orkade faktiskt ingen :O HAHA!
Efter maten splittrades alla och jag försökte ta mig på mina klackskor(första gången jag använde det) ut till smedby där jag skulle träffa Niklas och sedan gå hem till Hanna och Voctor. :) Kvällen blev att umgås med lite fler folk i smedby och spela lite basket och umgås, sedan blev det film och när jag och Niklas började känna oss ganska trötta for vi hem till Ljunga :)

Lördag. Vaknade alltså i Ljunga och de första timmarna blev att ligga ute i solen och hjälpa Niklas att plugga. Sen blev det att arbeta lite. Jag tvättade bilarna lite snabbt och Niklas klippte gräset. Klockan 4 åkte vi ut till Bottna tillsammans med min lilla kusin Nike och min faster som skulle sova i bottna över natten. Där det blev en lugn kväll och god mat. Såg Twilight, och den är så bra!

Söndag. Jag och Niklas tog fyrhjulingen och körde runt lite. Åkte ner till vattnat o.s.v. Jättefint nu när det börjar bli sommar :) Klockan 12 kom det släkt för att Fira min lillasyster. Hon fick paket av mig. En BH, flip-flop, Isglassformar och en kondom från mig och Niklas (eftersom hon fyllde 15) ;). Var ute i solen hela dagen och nu har jag fått lite färg :) Dock har mina ögon böjat göra ont :S. Sen övningskörde jag in till stan som gick kanonbra! :D Här kommer lite bilder från helgen också...





  

 

Baktajm

Har bakat jättegoda muffins nu :D "Fridas specialare" kallar jag dem bara för att det var hon som hade bakad dem första gången jag smakade dem ;) innehåller vit choklad, Hallon och valnötter. Sitter och pluggar och kände att jag behövde något smarrigt att snaska på. Egentligen var muffinsen till för att jag skulle ha med dem när jag skulle åkte tillsammans med Niklas och kolla på Olle när han skulle spela fotbollsmatch, men jag tror inte det blir något av det. Ni som vill ha receptet får säga till så kan jag lägga in det någon dag, men nu har jag inte tid. Nej nu måste jag fortsätta plugga. ciao!


Du är helt underbar <3

Jag älskar dig.

 

Godmorgon!

Skönt med sovmorgon idag.Det behövdes! Snart blir det skolan och jag hoppas på en bra dag. Vädret ser just nu ut att vara bra vilket är ett STOOORT +.

PLUGG

Ush jag orkar verkligen inte!! Vill bara gå och lägga mig nu. Allra mest vill jag vara med Älskling och krypa ner i sängen o bara hålla om varandra och prata. Men nej nej, plugg plugg plugg :S USH!


Godmorgon

Har precis kommit hem från dagens morgonträning. tog en "sovmorgon" och sov "ända" till 05.10. Tio minuter mär än vanligt ;) Men ändå var jag väldigt trött! Kan bero på att jag bara åt en apelsin innan träningen, men jag var fortfarande mätt från maten igårkväll. Men jag fick skylla mig själv, blev hungrig direkt när jag började gymma. Men jag lyckades ta mig igenom 45 min gym och 45 min simning. Nu har jag ätit en rejäl frukost och snart kommer jag nog somna igen.

Hej hej

Övningskörning

Är helt slut!! Har tränat och jag gymmade 1 timma och simmade 1 timma. Jag kommer ha träningsvärk imorgon :O.

Efter träningen övningskörde jag. Det gick superbra! Inte ett enda kärringstopp, vilket är framsteg :D. Vi startade med att hämta min mobil ute i Ljunga som jag glömde imorsse, jag känner mig helt tom och maktlös när man inte kan nås och inte kan ringa någon om man skulle behöva, men samtidigt är det ju ganska skönt. Dock hade pappa också glömt mobilen idag och det var honom jag var tvungen att få tag på vilket blev lite krongel, men det löste vi :)   Sen bar det iallafall av mot citycross och jag körde genom stan. STOLT! Så nu är det bara tuta och köra och bara bli bättre och bättre.



Grattis lillasyster 15 år!

Idag fyller alltså min älskade Malin 15 år:) oj vad tiden springer iväg! ibland känns det som att det går för fort!


Förr


Nu

Första dagen på jobbet

Okej. Idag är första dagen på mitt nya jobb. Vet inte om mitt förra jobb räknades som ett "riktigt" jobb, vad vet jag. Aja. Ska alltså Jobba i en mataffär i sommar och ska nu börja provjobba lite helger inför sommaren så jag lär mig kassan o.s.v. Jag känner dom som äger affären så det ska nog inte bli några problem hoppas jag :) Nej, nu måste jag göra iorning mig, ska dit om 30 min ungefär. Håll tummarna!


Sol

Älska sol :) jag blir så mycket gladare av det! Imorsse hade jag morgonträning och när jag cyklade hem till Haga så var allting sp fint. Solen sken, fåglar kvittrade, gröna fina träd. En bra morgon helt enkelt!


Teater

Har precis varit på teater i skolan som var obligatorisk, men tur var det för jag tyckte att den var riktigt rolig! Kommer dock inte ihåg vad teatern hette. Niklas var med mig också, vi satt med Hanna som hade med sig Victor också :) teatern handlade om två bröder var av en av dem hade ADHD/någon slags autism tror jag. Så fick man se när de var ute i deras sommarstuga och den ena brodern hade en tjej på besök som han bara pratat med över internett innan. Ben, killen som hade ADHD var sjukt bra på väderprognoser och var kär i hon som höll i vädret på tv. En som sagt rolig teater med humor :)

Efteråt gick vi hem till mig, Hanna hann tyvärr bli hämtad så jag fick klara mig själv med killarna. Nu är det bara jag och älsklingen kvar och vi har ätit pannkakor :) dock inte hemmagjorda :S dom var väl sådär, men det dög väl :)

Snart blire nog att sova för mig för jag har dum morgonträning imorgon, så jag måste gå upp kl 5 medan Niklas kan fortsätta sova typ 2,5 timmar :O FUSK!

Puss&Kram

Sommar

En lite mulen dag som denna svävar tankarna iväg och jag vill verkligen ha sommarlov! Tänk att vakna upp på morgonen och troligtvis kunna göra något superkul! Ta med några vänner och åka och bada och grilla och ha det jättemysigt! Att börja se solbränna efter bikinin och att små fräknar börjar titta fram :) Att kunna äta frukost utomhus varje morgon. Börja använda shorts och flipflops varje dag :)  Ta båden och åka ut till en ö och bada hela dagen med e liten picknickorg. ÅÅH så härligt!

Sticka till smultronstället lite spontant och köpa sig en Hinke. det gjorde jag och Niklas förra året, och det är ett måste för iår också har jag bestämt från och med nu! Jag sitter och kollar lite bilder från förra sommaren, jag blir glad av det och nu vill jag att det ska bli sommar! :)

 







TACK!

  • Ett stort tack till deniese som har gjort iordning min Blogg lite. Mycket bättre än innan tycker jag, lite mer personlig :) Gå gärna in på Hennes blogg där hon skriver om allt möjligt :) liketolive.blogg.se




  • Dagen har det inte hänt lite dittan och dattan. Först skola där det var ungefär som vanligt, sen skulle jag egentligen träffat min Niklas, men han har blivit sjuk så får kanske träffa honom imorgon istället. Krya på dig älskling. Så istället far det ner till Biblioteket med Hanna där vi satt med Olle och Calle och efter det träffade jag min Evelina :) Vi gick på stan och jag köpte lite småsaker så nu kommer jag nog inte ha råd med att köpa något mer denna månad pga min låga ekonomiinkomst. Tur att jag ska jobba i helgen!

RSS 2.0