GRATTIS PÅ DEN STORA DAGEN!

Igår fyllde Carro 18 år :D missade att skriva det igår, men bättre sent än aldrig :D

SÅ GRATTIS GRATTIS! Hoppas du fick en kanondag! :) PUSS på dig <3


förkyld :(

Känns som att alla går omkrig och snorar och hostar just nu. Och såklart har det öven drabbat mig med :S näsan är helt igentäppt och hostan är inte heller den bästa... Att jag alltid ska bli sjuk innan mästerskap!!!!! Nästa vecka är det nämligen JSM i Kristianstad. Får hoppas att jag blir frisk tills dess iallafall. Nina är också jättesjuk och imorgon fyller hon år. stackare! Hoppas du blir frisk till lördag då vi ska fira dej :D Nu måste jag kila :)

Du är min drog

Niklas är helt underbar. Igår kom han hem till mig, vilket vi inte ens bestämt och med sig hade han en bukett tulpaner :) gullunge! Jag Älskar dig <3


10-01-24

Söndag.. Vaknade i Niklas säng, åkte hem och städade, åt mat, tränade och snart sovadags = min dag i stora drag. Jag orkar inte gå till skolan imorgon. Har bajsont i huvudet också. Det är iallafall najs med lön imorgon :)


Veckans lediga dag - tillsammans med Eve

Enda dagen utan någon träning alls idag :D vaknade upp i Carina Karlssons säng brevid min underbara vän Evelina :) Var där sedan igår kväll. Blev att äta frukost, göra iordning oss och åka in till stan där vi gick och prövade balklänningar, eller jag prövade :) Hittade en som jag blev förtjust i, men ska ta med mamma en dag och visa innan jag köper något. Vilken färg man ska ha är nästan svårast :O  H VAD JAG LÄNGTAR TILL STUDENTEN!! Sen åkte vi iallafall hem till henne igen och åt av hennes SUPERGODA kärleksmums som hon bakat :) Nu sitter jag hemma och har lagat lite kyckling med klyftpotatis som jag ätit och blev riktigt gott! Snart ska jag ta spånkisen till Chrille och umgås med ännu mer vänner :)
BYYYYEEEE!!


Fredag- JDM

Just nu sitter jag hemma och väntar på att min mattelektion ska börja. Startade dagen med en lektion kl halv 9 och sen hade vi ingen mer lektion förrän nu. Ganska skönt faktisk :) Tur att man bor nära. Har hunnit med att packa simväskan och gjort pastasallad som blir middagen ikväll. Ska nämligen iväg till Växjö senare för att tävla lite :) Ska bli kul. Hoppas de gör skapligt bra iallafall. Kommer vara borta hela helgen.
Nu måste jag kila tillbaka till skolan :O HEJSVEJ :D


14-01-10

Sitter hemma hos min man nu. Har precis dushat :) Niklas har fått en ny mobil idag så hans intresse ligger på den ikväll, så jag får klara mig själv :P Jag är så hungrig också!! Har inte ätit något sen träningen, men nu fixar de mat så snart blir jag nöjd :) Det är ju torsdag idag så det blir troligtvois lite grillad kyckling mm som de brukar äta på torsdagar :D haha! MUMS!

Så nu är det bäst jag kilar :) CIAO.

Underbar helg

Helgen har spenderats i Bottna hemma hos mamma, pappa, Malin. Jag och Niklas åkte ut i fredags kväll. Hela helgen var lugn och trevlig :) På lördagen blev det att åka fyrhjuling, leka i snön och grilla korv :) MYS MYS! men herre gud vad kallt det var!! 20 MINUS! :O Jag hoppas inte det är så kallt när vi ska till sälen V.6. Kvällen blev iallafall att sitta framför tv:n med täcken och chips.

Idag (söndag) har jag och Niklas bara tagit det lugnt. :) Han skulle egentligen jobbat så vi åkte till Norrköping på morgonen, men sen hade han fattat det fel så han var visst ledig så då åkte han hem till mig :) Han hade köpt med sig varsin chokladkanin :) Tack :) Gud vad jag Älskar dig :)



Snart ska jag sova. Imorgon är det ju skola igen. Segt att börja gå upp tidigt =/ men det är väl bara att man tar sig i kragen och gör det man ska.

HEJ SVEJ.

Är det verkligen onsdag?

Jag tycker verkligen att dagarna känns helskumma nu! idag käns det som torsdag tycker jag. Kanske är för vi hade morgon och eftermiddagsträning i måndags och tisdags, men vi brukar bara ha på tisdagar, så i måndags kändes det som tisdag o så har det fortsatt så, så idag borde det vara torsdag om ni förstår :P

Idag har jag iallafall umgåtts med La familia. Vi var och spelade bowling och jag vann :D WIHII! Bäst att visa de andra vart skåpet ska stå ;) dock har jag ingen teknik alls, utan jag får köra på styrka :P

Nu har jag iallafall vääääldigt tråkigt. Är inte trött heller så kan inte sova. Imorgon ska jag köpa mig ett par termobraller iallafall :) Vad ska man ha? hur ska de se ut? färg? mönster? svarta kanske är enklast eller?

Hade fin fint!

PUSS

Trött trött trött trött...

Min kropp är helt död!!! Väldigt hård träning just nu och jag känner att jag verkligen inte är van vid det! Sitter hemma nu och har varit hemma en stund sen jag tränade i morse. Sitter i princip och väntar på nästa träning som börjar om 3,5 timme. suck...

Ikväll ska iallafall jag och min syster gå och se Avatar :D har velat gå på bio jättelänge och nu äntligen ska det ske :D Hoppas filmen är bra och att jag inte somnar :)


nyårsfirande:)

Är väl som vanligt lite sent ute men ska väl berätta lite om Nyår. Kvällen startades hemma hos mig. Nina kom först så hon hjälpte mig med maten och klädsel mm :) Senare kom efterlängtade Carro och sist grabbarna Niklas, Olle, Ponthus och Jocke :) Det serverades potatisgrej i ugn (typ klyftpotatis) fläskfile och tzatziki :) Efterrätt: Glass och smälta hallon och lite dekoration. Det var mucket mumsigt!

Sen for det vidare till Hanna i svärtinge :) Där var det dans, lek, fyrverkeri, skratt och prat :) Kul kul! :D När klockan var 1 tog vi bussen till stan och jag och Carro gick till festen där de flesta simmarna höll till :) Där var det inte så mycket Dans, vilket jag och Carro ville göra, så vi åt lite frukt, pratade lite och sen stack vi hemmåt igen :) Fick tag i en taxi också som tur var :D

Här kommer lite bilder med som jag snott från hanna :)














RSS 2.0