Sälen

Nu har vi varit i Lindvallen i 2 dagar och det är jättebra :) Stugan är mycket mysigare än förväntningar och det ska vara bra väder hela vecka :) det var bara idag som det snöade lite. Snart ska vi nog tända en brasa och mysa framför tvn :) Niklas och Olle håller på och lagar mat och sjunger för fullt. låter väl sådär... :P Idag serveras det stuvade mackaroner med bacon och köttbullar :P Niklas & Olles specialare tydligen. Imorgon kommer Carro som tur är :) Skönt att få en till tjej i stugan. Nu äre allt för mycket fis och killgrejjer som pågår.

Jag lägger upp lite bilder en annan dag :) HEJSVEJ!

JSM dag 2

Då var andra dagen klar och Eve har simmat bäst av allihoppa! :D Hon gick till final på BÅDE 50 Fj och 50 Br och persade på 50 br med 2 sek typ :O shit!!

jag simmade bara lag idag med. Vi simmade helt ok och jag hade bättre tid än jag trodde :) skööönt!

Kul att få träffa carro med :D dock har hon blivit sjuk så hon åkte hem idag :( tur att jag får träffa henne på onsdag när vi är i sälen :D Hoppas hon är frisk då!!!

Snart ska jag nog borsta tänderna o sova :) ciao <3



Grattis Nina!!

Kom på igen att jag inte grattat en av mina vänner här på bloggen :P

GRATTIS NINA På DIN FÖDELSEDAG!! (i efterskott) haha. Hoppas du har det bra i sälen nu och inte bryter alla dina ben :)

PUSS PÅ DIG MIN KÄRA VÄN <3


Jsm dag 1

Första dagen avklarad :) Gick ganska bra! simmade bara lag och vi gick vidare till final som 6a. Alla simmade väldigt bra. i finalen sen var alla grymt taggade och vi sänkte vår tid med en halv sek och kom 5a tillslut efter en jämn sistasträcka där vi krigade om 6e/5e/4e platsen :) Jag är nöjd med min prestation med tanke på min sjukdom.

Imorgon äre ännu en lagkapp bara. 4x100 frisim denna gång :) Håll tummarna!


slänger in en bild på vårt snygga lag ;)

Linda <3 Niklas

Glömde ju påpeka att Jag och Niklas hade 3 och ett halvt år igår :) Älskar dig. PUSS PUSS <3


JSM i Kristianstad

Idag åkte vi till Kristianstad för att imorgon simma Junior SM. Ska bli riktigt kul! :D Dock har jag ju varit sjuk, men skit i det, får tänka att jag har toppat vääldigt mycket bara :P På invigningen ska Idol-Calle sjunga med :D ett extra +.


Imorgon är det 4x50 frisim som står på schemat. bara lagkapp alltså. ladda ladda ladda!! :D Nu ska jag gå en sväng till carro, för vi bor på samma hotel :D

PUSS

RSS 2.0